För en lite mer hållbar värld

Om oss 

Sundberg Sustainability är ett litet företag med stort engagemang för en hållbar värld.

Företaget startades under våren 2015 av Patrik Sundberg. Verksamheten utgörs av konsultuppdrag inom miljö och hållbar utveckling/CSR, miljö och arbetsmiljö. 

Patrik är miljöingenjör och har arbetat med miljö- och hållbar utveckling sedan 1997. I grunden är Patrik ekonom och har tidigare arbetat på SEB. Från tiden som ekonom har Patrik med sig ett stort affärsmässigt fokus. Genom det affärsmässiga synsättet bidrar många av de uppdrag vi genomför till besparingar och/eller ökade intäkter för våra kunder. Visionen för Sundberg Sustainability är att kombinera en hållbar livsstil både privat och professionellt genom att bidra till att företag och organisationer blir mer hållbara.

Privat sker detta genom att vi medvetet strävar efter att göra hållbara val och succesivt leva mer hållbart. Detta har bland annat resulterar i utbildningen "Medvetna val för en hållbar livsstil" där vi delar med oss av de val vi gjort inom flera olika områden, målet är att hjälpa deltagarna att hitta områden där de kan bli mer hållbara i sin vardag.

Inom Sundberg Sustainability sker bidraget till ökad hållbarhet främst genom uppdrag för olika kunder där vi bidrar till långsiktig lönsamhet, minskad påverkan på miljön och förbättrade levnadsförhållanden för människor i vår omvärld. Självklart gör vi även vad vi kan internt, bland annat genom att ersätta fossila transporter med elcykel, elbil och tåg.

Vill ni veta mer om Sundberg Sustainability är ni välkomna förbi på en kopp te/kaffe med dopp, självklart ekologiskt och fairtrade-märkt och nyttigt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 

-